Hasat ve Üretim

Ailemize ait Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye ‘de yer alan toplam 10.000 zeytin ağacına sahip arazilerimizden toplanan zeytinler yine aynı bölgede bulunan tüm kalite ve hijyen standartlarına sahip modern üretim tesislerinde üretilmektedir. Gerek zeytin hasadında gerekse zeytinyağı üretiminde, üstlendiğimiz sosyal sorumluluk bilinci ile tüm üretim aşamalarında yerel halka görev verilmektedir.

Doğaya ve ağaçlara zarar vermeden elle toplanan zeytinler, hasadın hemen ardından hızlıca üretim tesislerine taşınır, tanelerin üzerindeki tüm kalıntılar temizlenir. Temizlenen zeytinlere ait zeytin hamuru, soğuk sıkım standartlarına uygun üstün kaliteye sahip makineler ile, sıkımın hiçbir aşamasında 24-26 derecenin üzerine çıkmadan işleme alınır. Elde edilen L’emeraude zeytinyağları, ısı, ışık ve hava almayacak şekilde, 18-20 derece arasında iklimlendirilmiş ortamda bulunan çelik tanklarda depolanır. Dinlendirilip filtre edilen zeytinyağları, havayla teması en aza indiren bilyeli kapak ve UV filtreli özel koyu renge sahip şişelerimize ve özel tasarım tenekelerimize doldurularak satışa sunulmaktadır.

En ideal şartlarda yetişen meyvelerin erken hasat döneminde toplanmasıyla başlayıp, zeytin hamurunun sıkılmasıyla elde edilen ve zeytinyağlarının depolanmasıyla sonuçlanan üretim sürecimiz, kaliteli ve kusursuz ürünün elde edilmesi için en fazla 12 saat içerisinde gerçekleşmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR